Husbygge

In Nyheter by Arnold Karlén

Ny verksamhet i de tomma fabrikslokalerna invid Odal i Tidan.  (Sahlströms) Nu planeras för byggande av monteringshus, förhoppningen är att det skall startas under detta år. En del förarbete har påbörjats. Jag kommer att följa utvecklingen med täta besök, ”sidan Tidan”

Tidanbygden NR 2

In Nyheter by Arnold Karlén

2017 års upplaga av Tidanbygden.                                      (Tidanbygdens hembygdsförening) Finns nu att köpa i Tidan. ICA. /Bensinstation. / Österbergs kafé./ Ingelas Pyssel. / Årets upplaga handlar om. Från kvarn till yllefabrik,  Isracing, Den gamla goda tiden, Dråp i Snarvads by, Flistad 1761 och 1945, Axel broström, Föreningen Blixten, Lunne ishockey, Festplatser, Olstorps festplats, Entreprenörerna, Vallby Sörgården.   Tidigare upplaga är slutsåld, vi har glädjande nog en del förfrågningar även på denna. kanske vi kan trycka fler av den i samband med att Nr 3 av Tidanbygden ges ut  våren 2018

Nya Hobbyfoto.se!

In Nyheter by Joakim Karlén

Hej! En ny och mer modern sida, som även är anpassad efter mobila enheter. En responsiv hemsida så kallat. Uppdateringen tyckte vi på hobbyfoto var en nödvändig åtgärd eftersom samhället allt mer går över till mobila enheter som surfplattor och mobiltelefoner tillägas bör att vi nu harQR kod till hemsidan.